Цитата HzBoy (

)
Особисто я шукав спеції і прянощі в магазинах що спеціалізуються на європейських продуктах. Там зазвичай чітко вказано походження трав і спецій, і є варіанти для різних кухонь. Також корисно порівнювати ціни і дивитися чи є можливість купити набори пробників щоб спробувати різні смакові поєднання перед великою покупкою.
Можу порадити магазин ЄГАСТРОНОМ якщо хочеш купити спеції та прянощі https://egastronom.ua/pryanoshchi-spetsiyi/ це інтернет-магазин що спеціалізується на імпортних продуктах і має великий вибір натуральних спецій, трав і пряних сумішей без зайвих добавок. Я неодноразово замовляв у них різні види прянощів для готування, і був приємно здивований якістю і чистотою складу.
У них є як базові спеції так і цікаві суміші для різних кухонь, а на сайті чітко описано походження і властивості кожної позиції, що допомагає правильно обрати саме те що потрібно. Оформлення замовлення просте і зручне, є фільтри щоб швидко знайти потрібний продукт за категоріями, а доставка по Україні працює стабільно і пакування добре захищає спеції під час перевезення.