Вышгородский район земельные участки
+38 063 60 60 834

Главная | Регистрация | Вход
Пятница, 13.02.2026, 18:57
Приветствую Вас Гость | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Які спеції точно варто мати вдома? Розкажіть свої фаворити!
menigorekДата: Четверг, 22.01.2026, 12:10 | Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Де можна купити спеції та прянощі з Європи? Мені потрібні натуральні трави і спеції без домішок що підходять для готування різних страв. Хочу великий вибір різних варіантів з доставкою в Україну.

a_sovДата: Четверг, 22.01.2026, 12:10 | Сообщение # 2
Сержант
Я замовляв спеції з європейських магазинів онлайн і мені сподобалось що там був великий вибір трав, мелених сумішей і прянощів в різних варіантах. Важливо читати склад щоб не було зайвих добавок і консервантів. Також звертай увагу на терміни придатності і на те як упаковані спеції.

HzBoyДата: Четверг, 22.01.2026, 12:11 | Сообщение # 3
Сержант
Особисто я шукав спеції і прянощі в магазинах що спеціалізуються на європейських продуктах. Там зазвичай чітко вказано походження трав і спецій, і є варіанти для різних кухонь. Також корисно порівнювати ціни і дивитися чи є можливість купити набори пробників щоб спробувати різні смакові поєднання перед великою покупкою.

kirilzhilenko80Дата: Четверг, 22.01.2026, 12:11 | Сообщение # 4
Рядовой
Цитата HzBoy ()
Особисто я шукав спеції і прянощі в магазинах що спеціалізуються на європейських продуктах. Там зазвичай чітко вказано походження трав і спецій, і є варіанти для різних кухонь. Також корисно порівнювати ціни і дивитися чи є можливість купити набори пробників щоб спробувати різні смакові поєднання перед великою покупкою.

Можу порадити магазин ЄГАСТРОНОМ якщо хочеш купити спеції та прянощі https://egastronom.ua/pryanoshchi-spetsiyi/ це інтернет-магазин що спеціалізується на імпортних продуктах і має великий вибір натуральних спецій, трав і пряних сумішей без зайвих добавок. Я неодноразово замовляв у них різні види прянощів для готування, і був приємно здивований якістю і чистотою складу.
У них є як базові спеції так і цікаві суміші для різних кухонь, а на сайті чітко описано походження і властивості кожної позиції, що допомагає правильно обрати саме те що потрібно. Оформлення замовлення просте і зручне, є фільтри щоб швидко знайти потрібний продукт за категоріями, а доставка по Україні працює стабільно і пакування добре захищає спеції під час перевезення.

boyed15459Дата: Воскресенье, 01.02.2026, 21:10 | Сообщение # 5
Рядовой
мені універсальні подобаються

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2026 | Бесплатный конструктор сайтовuCoz