| Levchenko | Дата: Воскресенье, 03.08.2025, 14:04 | Сообщение # 1 |
|
Сержант
Статус: Offline
| Цікавить, до якого адвоката краще звернутися, якщо хочеться отримати професійну допомогу без зайвих проблем і тривалих очікувань? Чи є у вас рекомендації щодо фахівця, який завжди дотримується етичних норм і дбає про клієнта?
|
| |
|
|
| HzBoy | Дата: Вторник, 05.08.2025, 11:59 | Сообщение # 2 |
|
Сержант
Статус: Offline
| Моя ситуація була дуже непростою — розлучення, поділ майна, питання з дітьми. Спочатку думав, що все вирішу самостійно, але швидко зрозумів, що без професіонала не обійтись. Порадили звернутися до «Актум», і це було справжнє спасіння. Мій адвокат по сімейним справам https://www.actum.com.ua/services/advokaty-po-simeinykh-spravakh взяв на себе всі складнощі, детально роз'яснив мої права і крок за кроком провів мене через весь процес. Не було жодної хвилини, коли б я відчував себе покинутим чи неінформованим. Консультації були дуже ґрунтовні, з прикладами і чітким планом дій. Окрема подяка за людяне ставлення — відчував, що мене дійсно слухають і намагаються допомогти. Якщо вам потрібна якісна допомога у складній родинній ситуації, рекомендую звернутися саме до цих фахівців.
|
| |
|
|