Вышгородский район земельные участки
+38 063 60 60 834

Главная | Регистрация | Вход
Четверг, 14.08.2025, 05:12
Приветствую Вас Гость | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Скільки коштує звичайна пломба в Києві?
cusuwyeДата: Вторник, 29.07.2025, 13:02 | Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Скільки коштує звичайна пломба в Києві? Які є варіанти за ціною та які матеріали використовуються для пломбування? Буду радий, якщо порадите перевірені стоматології.

Сообщение отредактировал cusuwye - Вторник, 29.07.2025, 13:02

aqgutДата: Вторник, 29.07.2025, 13:02 | Сообщение # 2
Рядовой
Пломба може коштувати від 600 до 3000 гривень, залежно від матеріалу. Якщо це композитна пломба, то вона обійдеться трохи дорожче. У моєму випадку, коли мені ставили пломбу на передній зуб, використовували композитний матеріал, який візуально виглядає природно і не змінює колір з часом. Але варто знати, що на молочні зуби зазвичай ставлять дешевші матеріали.

devfuДата: Вторник, 29.07.2025, 13:03 | Сообщение # 3
Рядовой
Я можу сказати, що у різних стоматологічних клініках ціна за пломбу може варіюватися в залежності від типу матеріалу, який використовують. Композитна пломба коштує дорожче, а металеві або срібні можуть бути значно дешевшими. Мені ставили пломбу із світловідбиваючого матеріалу, і ціна була в межах 1000 грн. Важливо обирати матеріал за рекомендацією лікаря, адже це залежить від місця та навантаження на зуб.

bvghoyvДата: Вторник, 29.07.2025, 13:03 | Сообщение # 4
Рядовой
Цитата devfu ()
Я можу сказати, що у різних стоматологічних клініках ціна за пломбу може варіюватися в залежності від типу матеріалу, який використовують. Композитна пломба коштує дорожче, а металеві або срібні можуть бути значно дешевшими. Мені ставили пломбу із світловідбиваючого матеріалу, і ціна була в межах 1000 грн. Важливо обирати матеріал за рекомендацією лікаря, адже це залежить від місця та навантаження на зуб.

Привіт! Якщо потрібно розібратись, скільки коштує пломба подивитись тут можете. Моїй знайомій недавно ставили пломбу в Smile, і вона дуже задоволена. Вартість залежить від того, який матеріал вибереш. Якщо це стандартна пломба, то ціна варіюється від 1500 грн, залежно від розміру зуба та складності. Але якщо вибирати більш дорогі матеріали, наприклад, композит, то ціна може бути вищою.
Це вже залежить від ваших побажань і можливостей. В будь-якому разі, я скажу так — ціни цілком нормальні, і вони не обманюють. Не буде так, що прийшов на прийом, а потім вийшов з рахунком в три рази більшим.

подивитись тут

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2025 | Бесплатный конструктор сайтовuCoz