Цитата devfu (

)
Я можу сказати, що у різних стоматологічних клініках ціна за пломбу може варіюватися в залежності від типу матеріалу, який використовують. Композитна пломба коштує дорожче, а металеві або срібні можуть бути значно дешевшими. Мені ставили пломбу із світловідбиваючого матеріалу, і ціна була в межах 1000 грн. Важливо обирати матеріал за рекомендацією лікаря, адже це залежить від місця та навантаження на зуб.
Привіт! Якщо потрібно розібратись, скільки коштує пломба подивитись тут можете. Моїй знайомій недавно ставили пломбу в Smile, і вона дуже задоволена. Вартість залежить від того, який матеріал вибереш. Якщо це стандартна пломба, то ціна варіюється від 1500 грн, залежно від розміру зуба та складності. Але якщо вибирати більш дорогі матеріали, наприклад, композит, то ціна може бути вищою.
Це вже залежить від ваших побажань і можливостей. В будь-якому разі, я скажу так — ціни цілком нормальні, і вони не обманюють. Не буде так, що прийшов на прийом, а потім вийшов з рахунком в три рази більшим.