Порадьте магазин вишитого одягу
|
|
akhamsa | Дата: Среда, 23.07.2025, 16:35 | Сообщение # 1 |
Рядовой
Статус: Offline
| Скажіть, будь ласка, чи знаєте ви хороше місце, де можна знайти вишитий одяг за доступною ціною, але щоб якість при цьому не страждала? Я зараз шукаю для себе сорочку або футболку з вишивкою, але щоб не лише виглядала красиво, а й служила довго.
|
|
| |
cocacola | Дата: Среда, 23.07.2025, 16:35 | Сообщение # 2 |
Рядовой
| Можу сказати з власного досвіду: недорогий вишитий одяг це реально, якщо знати, де шукати. У мене є футболка з машинною вишивкою, яку купувала за цілком прийнятну ціну. Вона вже пережила багато прань, не втратила кольору, тканина не розтягнулась.
|
|
| |
biteh | Дата: Среда, 23.07.2025, 16:35 | Сообщение # 3 |
Рядовой
| Теж стикалась із тим, що ціна не завжди відповідає якості, були випадки, коли купувала дорожче, а річ виявлялась не дуже практичною. Зараз орієнтуюсь більше на відгуки інших людей, перевіряю детально опис, читаю склад тканини.
|
|
| |
bolshechem_zhizn | Дата: Среда, 23.07.2025, 16:36 | Сообщение # 4 |
Рядовой
| Серед усього, що переглядав, найбільш надійним виявився вибір на сайті магазина Крамія https://kram.kr.ua/ Тут справді багато речей, які виглядають стильно, але при цьому не коштують захмарно. Для себе зробив висновок: якщо купувати з розумом, можна мати гарну вишиту річ без переплат. Мені вдалося знайти хороший баланс між ціною і якістю. Спочатку не очікував багато за таку суму, але був приємно здивований: футболка з легкої тканини, щільна, з акуратною машинною вишивкою, і без жодних дефектів. Ношу вже кілька місяців, усе тримається, колір не втрачається, шви на місці.
|
|
| |