Цікавить самозаміс для вейпу!
|
|
a_sov | Дата: Понедельник, 07.07.2025, 10:06 | Сообщение # 1 |
Рядовой
Статус: Offline
| Я тільки почав робити самозаміс для вейпу і зараз шукаю гліцерин. У магазині так багато варіантів, що я заплутався. Як правильно вибрати гліцерин для вейпа, щоб він давав хороший пару і не був шкідливим? Чув, що є різні види — для початку не знаю, що саме вибрати.
|
|
| |
HzBoy | Дата: Понедельник, 07.07.2025, 10:07 | Сообщение # 2 |
Сержант
| Не хвилюйся, це цілком нормально — багато хто з нас на початку не знав, як правильно вибирати гліцерин. Для вейпу найкраще обирати чистий рослинний гліцерин, який має високу чистоту, близько 99%. Він має бути без додаткових домішок і води. Такий гліцерин дає хороший, густий пар, не має неприємного смаку і не буде впливати на якість твоїх сумішей. Зазвичай краще вибирати гліцерин з меншим вмістом води, бо це дозволяє досягти кращого результату при парінні.
|
|
| |
kirilzhilenko80 | Дата: Понедельник, 07.07.2025, 10:07 | Сообщение # 3 |
Рядовой
| Гліцерин для вейпа дуже важливий для якості пари. Обираючи його, звертай увагу на в'язкість і чистоту. Рослинний гліцерин є ідеальним для вейпінгу, оскільки він не містить шкідливих хімічних домішок, що можуть негативно вплинути на організм. Також, якщо ти хочеш, щоб твоя рідина була менш густою, можна поєднувати гліцерин з пропіленгліколем (PG), але для початку краще вибирати більш густий гліцерин, щоб забезпечити більше пари.
|
|
| |
menigorek | Дата: Понедельник, 07.07.2025, 10:08 | Сообщение # 4 |
Рядовой
| Цитата kirilzhilenko80 (  ) Гліцерин для вейпа дуже важливий для якості пари. Обираючи його, звертай увагу на в'язкість і чистоту. Рослинний гліцерин є ідеальним для вейпінгу, оскільки він не містить шкідливих хімічних домішок, що можуть негативно вплинути на організм. Також, якщо ти хочеш, щоб твоя рідина була менш густою, можна поєднувати гліцерин з пропіленгліколем (PG), але для початку краще вибирати більш густий гліцерин, щоб забезпечити більше пари. Для найкращих результатів при самозамісі гліцерин для вейпа найкраще купувати в перевірених магазинах, таких як Temptation. Тут я знайшов тільки високоякісний рослинний гліцерин, який має високу чистоту і відмінно підходить для створення рідин для вейпу. Гліцерин для вейпа https://vapetemptation.com.ua/glicerin/ в їх асортименті дозволяє отримати густий, насичений пар і безпечний смак без шкідливих домішок. У магазині є зручні упаковки, що дозволяють купувати саме стільки, скільки потрібно для початку. Особисто я обрав цей магазин, і тепер мій самозаміс безпечний та якісний!
|
|
| |