Вышгородский район земельные участки
+38 063 60 60 834

Главная | Регистрация | Вход
Вторник, 08.07.2025, 11:20
Приветствую Вас Гость | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Як приготувати негроні дома?
LevchenkoДата: Среда, 28.05.2025, 00:09 | Сообщение # 1
Сержант
Статус: Offline
От уже кілька тижнів не можу забути, як у львівському барі спробував коктейль під назвою Негроні — здається, там було щось гірке, міцне й ароматне водночас. Бармен казав, що це класика, але в домашніх умовах я ніколи нічого подібного не готував. Тож питання до тих, хто хоч трохи розуміється на цьому: як правильно приготувати Негроні вдома? Які інгредієнти слід купити (джин, кампарі, червоний вермут — але які саме марки кращі?)? У яких пропорціях усе змішувати, скільки льоду треба, і чи треба шейкер, чи досить звичайної склянки? І ще — чи можу я використати ті ж інгредієнти, щоби приготувати класичний джин тонік? Бо хотілось би з одного набору отримати одразу кілька варіантів для вечора з друзями.

misterbicipsДата: Среда, 28.05.2025, 00:09 | Сообщение # 2
Рядовой
Класно, що тобі сподобався Негроні — це справжня італійська класика, і готувати його вдома зовсім не складно, якщо мати під рукою правильні інгредієнти. Береш по 30 мл хорошого джину (на кшталт Tanqueray, Beefeater або навіть українського), кампарі (його краще не замінювати, бо саме він дає фірмову гіркоту) і червоного вермуту (солодкий — Vermouth Rosso, наприклад, Martini чи Carpano Antica Formula). Усе змішуєш у склянці з льодом, обережно перемішуєш і прикрашаєш скибкою апельсина. Шейкер не потрібен. А от для джин тоніку — просто заливаєш джин тоніком у співвідношенні приблизно 1:2, додаєш лід, шматочок огірка або лайму — і маєш інший чудовий напій.

LevchenkoДата: Среда, 28.05.2025, 00:10 | Сообщение # 3
Сержант
Ще одне: а якщо я хочу трохи поекспериментувати з Негроні, наприклад, зробити його менш гірким чи більш «літнім», є якісь цікаві варіації? Чув щось про білий Негроні чи навіть з ігристим, але не знаю, з чого почати. І чи є десь надійні рецепти з поясненнями?

misterbicipsДата: Среда, 28.05.2025, 00:11 | Сообщение # 4
Рядовой
варіацій у Негроні справді безліч! Білий Негроні — це чудовий літній варіант: замість кампарі береш Suze (або бітер з подібною гірчинкою), а замість червоного вермуту — білий сухий (типу Dolin Blanc). Ще є Negroni Sbagliato, де джин замінюється на просекко — легше, бульбашковіше, святковіше. А щоб не плутатись і мати під рукою якісний гід із фото, описами та порадами, я дуже рекомендую звернутися до перевіреного ресурсу — сайту Bartenders. Там не просто перелік інгредієнтів, а справжній гід для новачків і профі. Зокрема, ось прекрасна сторінка, присвячена саме покроковим рецептам, рецептам, приготування, склад, пропорції https://bartenders.com.ua/negroni-cocktail/ коктейлю Негроні — від історії до точного рецепта й барменських лайфхаків.

Особисто я регулярно звертаюсь до них, коли треба освіжити класику чи знайти натхнення для авторських інтерпретацій. Там усе написано українською, з повагою до барної культури й увагою до деталей.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2025 | Бесплатный конструктор сайтовuCoz