Levchenko | Дата: Пятница, 21.03.2025, 19:56 | Сообщение # 1 |
Сержант
Статус: Offline
| Я шукаю місце, де можна смачно пообідати у Львові. Хотілося б знайти ресторан або кафе з комфортною атмосферою та смачними стравами. Чи є у вас рекомендації щодо закладів, де можна насолодитися обідом, відпочити та провести час з комфортом?
|
|
| |
pechkin-1978 | Дата: Пятница, 21.03.2025, 20:17 | Сообщение # 2 |
Сержант
Статус: Offline
| Час від часу кожному з нас хочеться провести затишний вечір за смачною вечерею в гарному місці. Саме так я і натрапив на кафе Кецик у Львові https://ketsyk.cafe/ враження від цього закладу залишилися лише позитивними! Можливо, ви вже чули про це місце, але для мене це було справжнім відкриттям. Відразу привертає увагу інтер'єр: стильний, сучасний, але з елементами традиційного українського дизайну. Тут не лише приємно проводити час, а й дуже смачно! Меню вражає різноманіттям страв, але я відразу обрав традиційну українську кухню. І не помилився! Борщ був ідеальний, а вареники — смачніші, ніж будь-де. Крім того, кожна страва виготовлена з любов'ю та увагою до деталей. Окремо хочу відзначити обслуговування — персонал дуже привітний і завжди готовий допомогти з вибором страв. Вдома таку атмосферу не створиш, а тут — просто ідеально для душі.
|
|
| |