|
Хочу продати волосся за адекватну ціну
|
|
| viktorovnauliana711 | Дата: Пятница, 10.01.2025, 20:44 | Сообщение # 1 |
|
Рядовой
Статус: Offline
| Після багатьох років догляду за своїм довгим волоссям я вирішила зробити кардинальні зміни і обрати стильне каре. Зараз переді мною стоїть завдання знайти компанію, яка професійно займається покупкою волосся та готова запропонувати гідну оплату. Як обрати надійну фірму серед багатьох варіантів, щоб не лише отримати чесну ціну, але й бути впевненою у прозорості процесу?
|
| |
|
|
| la2217596 | Дата: Вторник, 14.01.2025, 17:31 | Сообщение # 2 |
|
Сержант
| Я завжди мріяла мати довге волосся, і коли ця мрія здійснилася, вирішила, що настав час змін. Подруга порадила мені звернутися до компанії, яка займається скупкою волосся в Києві https://hairua.com/ умови просто вражають – за 1 кілограм незабарвленого волосся без сивини вони платять до 100 000 гривень! Процес співпраці перевершив усі мої очікування. Мене зустріли з усмішкою, детально пояснили всі нюанси та швидко провели оцінку волосся. Я була приємно здивована, коли отримала чесну та велику суму. Ці кошти я використала на благодійність і здійснення своїх маленьких бажань. Якщо у вас здорове та довге волосся – не вагайтеся! Скупка волосся – це шанс допомогти собі та іншим.
|
| |
|
|
| xkristinaxbond | Дата: Среда, 22.01.2025, 02:15 | Сообщение # 3 |
 Сержант
| актуально
|
| |
|
|