Вышгородский район земельные участки
+38 063 60 60 834

Главная | Регистрация | Вход
Пятница, 06.03.2026, 12:50
Приветствую Вас Гость | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Човен для риболовлі
mk7110115Дата: Среда, 04.03.2026, 01:31 | Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Планую придбати човен для риболовлі, але зовсім заплутався у варіантах. Ловлю і на дрібних водоймах, і на більших з вітерцем, інколи з друзями. Хочу, щоб човен був стійким, щоб можна було поставити мотор, але й не важким для транспортування. Дивився на надувні з жорстким дном, алюміній і класичні надувні — кожен варіант має свої плюси. Питаю тих, хто реально користувався: яку модель варто обрати для універсальної риболовлі? На що звертати увагу при виборі кількості місць, вантажності, матеріалу дна? І чи сильно відчувається різниця між типами човнів у комфорту й керованості на хвилях? Буду вдячний за чесні поради без реклами.

makarickckckДата: Среда, 04.03.2026, 15:59 | Сообщение # 2
Рядовой
Статус: Offline
Я сам спочатку дивився на алюмінієві варіанти, але для мобільної риболовлі на різних водоймах краще за все підходить саме модель із надувним кілем. Жорсткий корпус потребує причепа, а звичайний плоский човен на хвилях сильно водить в боки, тому керованість там нульова. На власному досвіді переконався, що для впевненості на воді критично важливо мати жорстку підлогу та надувний кіль, який розрізає воду і тримає курс. Я вирішив усі питання з комфортом та безпекою, коли в магазині Lodka5 придбав моторний кільовий човен Bark https://lodka5.com.ua/ua/naduvnie-lodki/motornye-kilevye-lodki-bark/ Він виявився дуже стійким навіть при сильному вітрі, а жорстке дно дозволяє спокійно стояти в повний зріст і кидати спінінг без жодних коливань. Матеріал ПВХ тут надзвичайно щільний, тому він не боїться очерету чи дрібних корчів біля берега. Вантажності вистачає, щоб взяти з собою напарника та купу спорядження, при цьому човен легко виходить на глісер під мотором середньої потужності. Збирається такий комплект досить швидко, а в багажнику він займає прийнятне місце для повноцінного плавзасобу.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2026 | Бесплатный конструктор сайтовuCoz