Вышгородский район земельные участки
+38 063 60 60 834

Главная | Регистрация | Вход
Пятница, 02.01.2026, 08:28
Приветствую Вас Гость | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Потрібні електричні сковороди для шкільної їдальні
kykanaslivaДата: Четверг, 30.10.2025, 11:00 | Сообщение # 1
Сержант
Статус: Offline
Де зараз найкраще замовити спеціальні електричні сковороди для шкільної їдальні? Нам потрібно оновити теплове обладнання, адже старі сковороди вже не витримують навантаження. Важливо, щоб техніка була сертифікована, енергоощадна, підходила для приготування великих обсягів страв і мала гарантійне обслуговування. Буду вдячна за реальні рекомендації перевірених постачальників або офіційних сайтів, які спеціалізуються саме на шкільному харчуванні.

leraleon00Дата: Четверг, 30.10.2025, 11:03 | Сообщение # 2
Рядовой
Статус: Offline
Найзручніше шукати такі сковороди не на загальних маркетплейсах, а саме у постачальників, які працюють із навчальними закладами. Я нещодавно допомагав іншим школам із закупівлею теплового обладнання й можу порадити один перевірений ресурс. На сайті School Catering можна почитати про обладнання для їдальні. У них можна замовити й професійну електричну сковороду https://school-catering.org.ua/product....systemy — вони пропонують різні моделі з описом потужності, об’єму та призначення. Крім того, усі товари мають гарантію й офіційну документацію. Перевага цього сайту ще й у тому, що він спеціалізується саме на шкільному харчуванні, тому техніка відповідає нормам безпеки та санітарним вимогам.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2026 | Бесплатный конструктор сайтовuCoz